Skip to content
OPENLUCHTEXPOSITIE BIJ TOONBEELD IN TERNEUZEN
Rosette de Schaap

OPENLUCHTEXPOSITIE BIJ TOONBEELD IN TERNEUZEN

Overvolle agenda…
Bij Toonbeeld in Terneuzen zijn ze druk bezig met hun nieuwe bruisende zomerprogramma. Zoals de naam al zegt, bij Toonbeeld gaat het om Toon & Beeld. Op de Scheldeboulevard is gebouwd aan de openluchtexpositie ‘De Boulevard van Schoonheid en Troost’. Van 3 juli tot 3 september kan je deze beeldenroute lopen aan de Scheldeboulevard in Terneuzen. Tijdens deze periode vinden diverse aanvullende culturele activiteiten van Toonbeeld in de binnenstad plaats zoals de ‘Summer School’ waar je bijvoorbeeld bij Amber Houtzager kan leren hoe je een levend ‘standbeeld’ kan worden.

‘De Boulevard van Schoonheid en Troost’…
De beelden, borden en vlaggen hebben De Westerschelde als decoratieve achtergrond. De expositie heeft als doel om met alle kunstwerken je ‘verbeelding’ te stimuleren. Toonbeeld presenteert vol trots beeldend werk van meer dan zestig kunstenaars uit Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland en Vlaanderen. ‘De Boulevard van Schoonheid en Troost’ is ingericht met beelden van het Vlaamse Kunstenaarscollectief onder leiding van Joseph Pannecoucke. De borden en vlaggen van Schoonheid en Troost staan onder coördinatie van Ramon de Nennie (docent Toonbeeld/decreet-concreet) en Iris v’t Bosch.

Met dank aan…
Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Terneuzen en de Provincie Zeeland.

Praktisch:
Toonbeeld zit gevestigd aan de Bellamystraat 26a in Terneuzen en is bereikbaar via 0115-745020 en/of info@toonbeeld.nl. Of neem een kijkje op http://www.toonbeeld.nl/ en/of
https://www.facebook.com/Toonbeeld

Tekst & layout: Rosette de Schaap