EVENEMENTENKALENDER

EVENEMENTEN
KALENDER

KUNST IN FRAMES EXPOSITIE RINA DE KORTE
expositie t/m donderdag 31 december 2020

Rina de Korte uit Terneuzen heeft deze aquarel in combinatie met fineliner speciaal voor het modethema van Kunst in Frames gemaakt. Dit zachte maar kleurrijke werk is van dinsdag t/m zaterdag live te bekijken op onze bovenverdieping, op je gemak met een kopje koffie of thee als je wilt. Bij verkoop van een werk via Kunst in Frames is de opbrengst volledig voor de kunstenares en/of kunstenaar.
“Oogsthoed”
Ca. 50 x 70 cm incl. lijst


 
Fotoclub Axel
expositie t/m zaterdag 29 augustus 2020

Amateurfotografie…
Fotoclub Axel bestaat uit amateurfotografen die op verschillende niveaus fotograferen en elkaar stimuleren om een betere fotograaf te worden. De club bestaat uit negen leden die tweewekelijks bij elkaar komen om hun passie voor fotografie met elkaar te delen. Ze studeren samen en voeren opdrachten uit die op een gezellige en ontspannen sfeer met elkaar besproken worden, met als doel om de gemaakte foto’s kwalitatief te verbeteren. De clubleden tonen via een beeldscherm hun digitale beeldmateriaal aan elkaar, met onuitputtelijke creatieve mogelijkheden. De foto’s worden besproken op inhoud, zeggingskracht, compositie, lijnenspel en meer. De leden bezoeken afwisselend elke tweede zaterdag of zondag van de maand fotogenieke locaties met elkaar, de op zo’n dag gemaakte foto’s worden aan elkaar getoond om van te leren.

Leer Fotoclub Axel kennen…
Kennis maken met Fotoclub Axel kan – normaal gesproken – op verschillende manieren. De leden zijn geregeld met hun camera op events in Axel te vinden. Elk jaar organiseert Fotoclub Axel op Hemelvaartsdag – de dag waarop het Oldtimer Festival plaats vindt – een fototentoonstelling bij balletschool Petrella Lion. De bijeenkomsten worden op donderdagavond gehouden. Als je wilt mag je bij een van de clubavonden aanwezig zijn, maak dan van te voren een afspraak door een berichtje te sturen via hun website https://fotoclubaxel.nl. Bellen kan ook met 0115-619196 of mee volgen via https://www.facebook.com/FotoclubAxel/. Fotoclub Axel opent zaterdag 4 juli tussen 10 en 16 uur een zomer expo tijdens “Le Petit Paris” aan de Zeestraat 2 in Axel. De gekozen thema’s zijn kunst, landschapsfotografie en straatfotografie. Daarbij is er op drie etages kunst uit de regio te bekijken via de Kunst in Frames expo. Gitarist Herman Smies zal optreden met bekende en eigen composities. Lekkers wordt verzorgd door Chocolaterier Mauritsz, Made by Mom en Bloomz Company. Op de Kaaiwal zal een bijzonder mooie oldtimer van Peter Dieleman te bewonderen zijn.

Op de foto zie je staand vlnr: Peter Goossen, Patrick van den Bos, Co van Meurs en George van de Vijver. Zittend vlnr: Ruth Neuhäusler, Theo Schelbergen, Jan van der Laan en Elly Luitjens (clublid Jörg Hein staat niet op deze foto).


 
Geen evenementen
map
  de schaap & falkenstein optiek
  Zeestraat 2  4571BD  AXEL
  +31(0)115-531080
  info@deschaap-falkensteinoptiek.nl
  www.deschaap-falkensteinoptiek.nl
  openingstijden
  dinsdag 9:30 – 17:30
  woensdag 9:30 – 17:30
  donderdag 9:30 – 17:30
  vrijdag 9.30 – 17:30
  zaterdag 9:00 – 16:00

   

  de schaap & falkenstein optiek
  Zeestraat 2  4571BD  AXEL
  +31(0)115-531080
  info@deschaap-falkensteinoptiek.nl
  www.deschaap-falkensteinoptiek.nl

  openingstijden
  dinsdag 9:30 – 17:30
  woensdag 9:30 – 17:30
  donderdag 9:30 – 17:30
  vrijdag 9.30 – 17:30
  zaterdag 9:00 – 16:00