Skip to content
'LE PETIT PARIS' ZOMERS BRILLENFESTIVAL MET UNIEKE FRANSE - VINTAGE - (ZONNE)BRILLEN! & OP 3 ETAGES KUNSTEXPOSITIES
trots op zeeuws vlaanderen

TROTS OP ZEEUWS-VLAANDEREN
Zeeuws-Vlaanderen heeft zo veel leuks en moois te bieden aan bedrijven, clubs, kunst, ambachten, activiteiten en meer, dat willen wij op Trots op Zeeuws-Vlaanderen laten zien. Wij doen dit met veel enthousiasme omdat we het leuk vinden vanuit onze optiekzaak – de schaap & falkenstein optiek – in de Zeestraat 2 van Axel. Wij brengen hiervoor geen kosten in rekening, wij doen dit alles voor een glimlach. Zou je dit ook willen of heb je een tip voor ons, meld je dan bij ons via een persoonlijk bericht, e-mail of telefoontje op 0115-531080.

trots op axel

TROTS OP AXEL
Axel heeft zo veel leuks en moois te bieden aan bedrijven, clubs, kunst, ambachten, activiteiten en meer, dat willen wij op Trots op Axel laten zien. Wij doen dit met veel enthousiasme omdat we het leuk vinden en Axel vaak veel meer te bieden heeft dan je wellicht zou verwachten, vanuit onze optiekzaak – de schaap & falkenstein optiek – Zeestraat 2 in Axel. Wij brengen hiervoor geen kosten in rekening, wij doen dit alles voor een glimlach. Zou je dit ook willen of heb je een tip voor ons, meld je dan bij ons via een persoonlijk bericht, e-mail of telefoontje op 0115-531080.

KUNST IN FRAMES
Een mooi montuur begint met een mooi design. De materiaalkeuze en vakmanschap maken de cirkel mooi rond. Dit geldt ook voor kunst uit de regio, wij willen je er mee laten kennis maken en een bijdrage leveren om de cirkel mooi rond te maken. Net als met een mooie bril waar je elke dag naar kijkt, kun je elke dag genieten van het kijken naar kunst. Je kunt bij ons diverse vormen van kunst bezichtigen en kopen, ze zijn allemaal gemaakt met vakmanschap door kunstenaars uit de regio.

PODIUM BIJ ROSETTE & HEIN
Met Podium bij Rosette & Hein willen we diverse mensen een podium bieden om presentaties en concerten bij ons te komen geven. Dit alles in een gezellige sfeer met een hapje en een drankje, soms ook met live muziek, waarmee we je een gezellige vrijdagavond en/of zondagmiddag willen bezorgen. Ook zullen er diverse events en workshops bij ons gaan plaats vinden, waarbij je ook altijd de gelegenheid hebt een kijkje te nemen bij de kunst van Kunst in Frames. [read more] De presentaties en workshops kunnen over allerlei onderwerpen gaan, zoals mode, styling, interieur, diverse kunstvormen, fotokunst, optiek, cultuur, wetenschap, bloemschikken, kleding leren maken enz. Hiervoor zijn via www.podiumbijrosettehein.nl tickets te boeken, dit kan ook voor groepen. Voor meer info hierover kan je ons bellen op 0115-531080 (di. t/m za.) of mailen naar info@podiumbijrosettehein.nl. De presentaties, concerten en events zullen op vrijdagavond en/of zondagmiddag Upstairs plaats vinden en de workshops Downstairs op andere afgesproken momenten. We hebben diverse sprekers en events op ons programma staan en we zijn nog volop aan het organiseren. Ben jij iemand of ken je iemand die een presentatie en/of workshop zou willen geven of heb je een origineel idee voor een event, meld je dan bij ons via info@podiumbijrosettehein.nl. Er hebben sinds onze opening op 12 december jl. al een aantal zeer leuke en interessante presentaties met live muziek plaats gevonden. Neem snel een kijkje op www.podiumbijrosettehein.nl, maak je eigen account en meld je gelijk voor onze nieuwsbrief aan, we houden je dan van onze creatieve agenda op de hoogte. Blijf ons gezellig volgen op https://www.facebook.com/podiumbijrosettehein/ [/read]