Skip to content

VERZENDING EN RETOUR

Verzending

De levertermijn bedraagt in beginsel ‘voor 12.00 uur besteld wordt binnen twee werkdagen geleverd’ (mits op voorraad). De wijze van levering kan op verschillende manieren plaatsvinden en is ter keuze van de schaap & falkenstein optiek. In de meeste gevallen valt die keuze op en is de schaap & falkenstein optiek afhankelijk van de bezorging door PostNL. Dit houdt in dat er niet bezorgd wordt op zon-, maan- en feestdagen.
Verpakkingsdozen worden door ons zoveel mogelijk hergebruikt om het milieu te sparen.

Verzendkosten in Nederland zijn €2,95 per bestelling. Naar België zijn de kosten €7,95 per bestelling.

Vanwege extra drukte bij onze logistieke partners als gevolg van de corona crisis, kunnen de levertijden iets langer zijn dan je van ons gewend bent. Onze oprechte excuses hiervoor.

Retour / Ruilen

Alle producten die u koopt op www.leguanoschoenen.nl  kunnen binnen 14 dagen na ontvangst retour gezonden worden. Voorwaarde hiervoor is dat het artikel ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de onbeschadigde originele verpakking wordt teruggestuurd.

De portokosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Wat moet u doen?

 • Meld de retourzending aan door een mail te sturen naar info@deschaap-falkensteinoptiek.nl o.v.v. het bestelling nummer.
 • Het retourproduct moet uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het product, geretourneerd zijn.
  Ontvangst van retouren met een dagstempel later dan genoemde 14 dagen, worden niet terugbetaald !
 • Verstuur het product met een door u zelf te bepalen en te betalen koeriersdienst. Track&trace code naar info@deschaap-falkensteinoptiek.nl.
  De verzending bevat het product in de originele schoenendoos in nieuwstaat in de verpakkingsdoos.
  Korte notitie met je naam, het nummer van de bestelling #……… en de reden retour (betreft het een ruilverzoek voor een andere maat/kleur of betreft het een verzoek aankoopbedrag retour).
 • Pakket kan verzonden worden naar:
  de schaap & falkenstein optiek
  Zeestraat 2
  4571BD Axel

Zo spoedig mogelijk na de ontvangst van het product, ontvangt u de gewijzigde maat/kleur van het bestelde model. Wanneer u geld terug wilt, maken wij, uiterlijk binnen 14 dagen, het geld over op de bankrekening waarop ook de betaling is gedaan.

De volledige Algemene voorwaarden kunt u hier lezen.